Τα πρωτάκια χαρίζουν βιβλία στη βιβλιοθήκη μας

Με μια όμορφη κίνηση αγάπης προς το βιβλίο και τη σχολική μας βιβλιοθήκη, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης πρόσφεραν βιβλία παιδικής λογοτεχνίας που διάβασαν και επεξεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μέσα από τις ιστορίες που γνώρισαν, τα παιδιά ταξίδεψαν σε κόσμους φαντασίας, γνώρισαν ξεχωριστούς ήρωες και ανακάλυψαν σημαντικές αξίες, καλλιεργώντας παράλληλα την αγάπη τους για την ανάγνωση. Τα βιβλία που συντρόφευσαν τις αναγνωστικές τους διαδρομές θα συνεχίσουν τώρα το ταξίδι τους στα ράφια της βιβλιοθήκης, ώστε να τα απολαύσουν και άλλοι μαθητές.

Η προσφορά αυτή αποτελεί μια πράξη γενναιοδωρίας και ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας, συμβάλλοντας στον εμπλουτισμό της συλλογής της βιβλιοθήκης μας και δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν όμορφα λογοτεχνικά έργα.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους γονείς τους για τη συμβολή τους και ευχόμαστε τα βιβλία αυτά να χαρίσουν σε πολλούς ακόμη μικρούς αναγνώστες στιγμές γνώσης, συγκίνησης και απόλαυσης.