ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2021

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου τιμήθηκε η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973 πραγματοποιώντας εκδηλώσεις ανά τμήμα σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας. 

Δημιουργίες των μαθητών/ριών της Α’ Τάξης
Δημιουργίες των μαθητών/ριών του Γ΄1 Τμήματος

Οι μαθητές/ριες του Γ΄2, της Δ΄ Τάξης και του Ε΄2 Τμήματος παρακολούθησαν το κουκλοθέατρο με τίτλο “Η Ντενεκεδόπουλη”. Τους ρόλους υποδύθηκαν οι εκπαιδευτικοί: Αρίδα Σοφία, Βουδούρη Δήμητρα και Κυρατζούλη Ευαγγελία.

Επέτειος Πολυτεχνείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη  17/11/2021  θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό  της  επετείου του Πολυτεχνείου, εντός του κάθε τμήματος , τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες .

Οι μαθητές/ριες όλων των τμημάτων θα προσέλθουν στις 8.15 και θα αποχωρήσουν στις 9:40.

Η Διευθύντρια

Καλή Σχολική χρονιά!

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους εύχομαστε ολόψυχα σε όλα τα μέλη τής εκπαιδευτικής κοινότητας καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, συνεργασία, δημιουργία, χαρά!
Θερμές ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για καλή πρόοδο. Με επιμονή υπομονή και προσπάθεια να κατακτήσουν γνώσεις να ανακαλύψουν και να τελειωποιήσουν δεξιότητες και να καλλιεργήσουν ήθος. “Βάζουμε στόχο τα αστέρια για να πάμε στο φεγγάρι”.
Εύχομαστε θερμά στους γονείς καλή δύναμη και υγεία στην οικογένειά τους.
Εύχομαστε στους εκπαιδευτικούς προσήλωση, αισιοδοξία, έμπνευση και αντοχές στο δύσκολο παιδαγωγικό έργο τους.

Καλή σχολική χρονιά!

Καλωσήρθατε στο Σχολείο μας

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.
Στο αρχικό Μενού κάτω από το Σχολείο μας μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο Σχολείο μας, κανονισμούς λειτουργίας, το σχέδιο δράσης και την εξωτερική αξιολόγηση του Σχολείου μας.