Λόγο των τεχνικών προβλημάτων του online συστήματος Διαχείρισης η παρατείνεται υποβολή αιτήσεων  έως και την Κυριακή 05-03-2017 όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου που μπορείτε να δείτε εδώ

Επίσης από την διευθυνση πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης Λάρισας διευκρινίζεται ότι τα δικαιολογητικά μετάθεσης μπορούν να αποσταλούν ως εξής :

  • ·         Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για Δασκάλους.
  • ·         Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για Νηπιαγωγούς και λοιπές ειδικοτήτες
  • ·         Εναλλακτικά για όλους τους κλάδους των εκπαιδευτικών με fax στο 2410-252324.

Σας επισημαίνουμε ότι όλα τα κριτήρια μεταθέσεων (εντοπιότητα, οικογενειακή κατάσταση, συνυπηρέτηση, βεβαίωση σπουδών τέκνων κλπ), πρέπει να επιβεβαιωθούν με την αποστολή πρόσφατων δικαιολογητικών.

Τα δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας, μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία , εφόσον ενημερώσετε με σχετικό αίτημα (στην ιστοσελίδα https://teachers.minedu.gov.gr) όπου θα αναφέρεται και ο Δήμος στον οποίο είστε γραμμένοι.

Κατηγορία: Μας ενδιαφέρουν