Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Πέμπτη, Οκτώβριος 28, 2021
Text Size

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής & το Κέντρο Πληροφορικής & νέων Τεχνολογιών Λάρισας προτρέπουν όλους τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε κάποιον από τους 2 μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργανώνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου από  το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και έχουν ως θέμα:  1. "Θετικό/Δημιουργικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο" & 2. "Αρχαία Ελλάδα και Διαδίκτυο".

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος: ένας μεμονωμένος μαθητής ή μαθήτρια – ένα μεμονωμένο τμήμα ενός σχολείου – μια ή περισσότερες τάξεις ενός σχολείου – μια ομάδα μαθητριών και μαθητών από περισσότερα τμήματα ή τάξεις ενός σχολείου –δύο ή περισσότερες τάξεις από διαφορετικές σχολικές μονάδες  με σκοπό τη συνεργασία, την αλληλεπίδραση του μαθητικού δυναμικού και του εκπαιδευτικού προσωπικού και την από κοινού υποβολή δημιουργιών. Γι’ αυτό και όχι μόνο επιτρέπονται αυτές οι συμπράξεις αλλά και ενθαρρύνονται οι συμμετέχοντες να αναζητήσουν σχολεία-συνεργάτες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Η μορφή των συμμετοχών στο διαγωνισμό μπορεί να είναι μια ζωγραφιά, μια παρουσίαση, μια εικονογραφημένη ιστορία, ένα οπτικοποιημένο υλικό (βίντεο) ή ακόμα και μια εφαρμογή.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

Επιπροσθέτως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως,  αν τα έργα των παραπάνω διαγωνισμών έχουν ψηφιακή μορφή και κατατεθούν και στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή αυτοπροσώπως),  ως 15 Μαρτίου, τότε αυτόματα θα συμμετέχουν  & στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στο οποίο θα παρουσιαστούν σε ειδική συνεδρία.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής                   Ο Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Λάρισας

      Δρ. Δημήτρης Κολοκοτρώνης                                         Δημήτρης Λιόβας

 

Κατηγορία: Μας ενδιαφέρουν

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες