Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Πέμπτη, Οκτώβριος 28, 2021
Text Size

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Η συμμετοχή σας στην συνέλευση κρίνετε απαραίτητη, προκειμένου να αναδειχθούν, συζητηθούν και αναζητηθούν λύσεις σε κοινά προβλήματα και προβληματισμούς γύρω από την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

 

 

youthpowerΑγαπητοί γονείς, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο σας συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «YOUTHPOWER»,ένα πρόγραμμα πρόληψης συμπεριφορών υψηλού κινδύνου για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου. Το παιδαγωγικό και επιστημονικό πλαίσιο βασίζεται στο μοντέλο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ζωής (LifeSkills)και στις αρχές Κοινωνικής και Συναισθηματικής Μάθησης (Social&EmotionalLearning).

Ανακοίνωση


  Ο Σύλλογος Γονέων κ΄ Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου
καλεί όσους/ες μαθητές/ριες επιθυμούν να λάβουν μέρος
στην καρναβαλική παρέλαση της Καθαρής Δευτέρας, με την παιδική ομάδα της «Ποντικοχώρας», να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να υπάρξει η έγκαιρη προετοιμασία και η κατασκευή των απαραίτητων στολών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες