Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021
Text Size

  Τη Δευτέρα 30-01-17, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, θα γίνει εκκλησιασμός. Οι μαθητές/τριες θα παρακολουθήσουν τη δοξολογία για τους Τρεις Ιεράρχες στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν στο σχολείο στις 8:30 πμ και θα σχολάσουν στις 10:15 πμ. Η αποχώρηση θα γίνει από τον χώρο του σχολείου.

  Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Συκουρίου σας καλεί αύριο Παρασκευή 20/01/2017 στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου στις 18:00 με θέματα:

  • Συζήτηση άμεσων προβλημάτων του σχολείου
  • Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

Από την Διεύθυνση Α/θμιας εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τετάρτη 18/01/2017  στα σχολεία που θα είναι ανοιχτά όπως είναι το δικό μας,η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Από την Διεύθυνση Α/θμιας εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 17/01/2017  στα σχολεία που θα είναι ανοιχτά όπως είναι το δικό μας,η προσέλευση των μαθητών θα γίνει έως τις 9:00 πμ.

  DSC 0008Σήμερα το πρωί Δευτέρα 16-1-2017 η αυλή είναι καθαρή και το σχολείο σε αρκετά  καλή κατάσταση. Προσοχή χρειάζεται κατά τη διέλευση από τη πλατεία Θέμιδος όπου υπάρχει ολισθηρότητα.  Παρακαλούμε μην εισέρχεστε με αυτοκίνητο από τον πεζόδρομο.

Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ

  Με δύο ώρες καθυστέρηση στις  10:00 πμ. θα ανοίξει το σχολείο τη Δευτέρα 16/01/2016. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει από τις 9:30 και μετά. Λόγο της μεγάλης ολισθηρότητας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσέλευση και την αποχώρηση από το σχολείο. Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους μπουκάλι με νερό γιατί οι βρύσες μπορεί να είναι παγωμένες.

  Από το ΚΤΕΛ ανακοινώθηκε ότι τα δρομολόγια έχουν τροποποιηθεί και τα παιδιά μπορούν να έρθουν με το λεωφορείο.

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση στις 8:30.

Μετά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ήρθε και η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών να δυσχεραίνει περισσότερο την κατάσταση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 13/01/2017 τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Έως και τη Πέμπτη 12/01/2017 τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του δήμου Τεμπών. Αναμένεται εκτίμηση των καιρικών συνθηκών και της κατάστασης των σχολικών κτιρίων (κυρίως των καυστήρων).

Από τον Δήμο Τεμπών ανακοινώθηκε ότι και αύριο 10 Δεκεμβρίου 2017 το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Συκουρίου και όλα τα Σχολεία του Δήμου λόγο του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού αλλά και της επικείμενης χιονόπτωσης θα παραμείνουν κλειστά .  Για τις επόμενες μέρες αναμένεται ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις ως τώρα ανακοινώσεις με αποφάσεις των Δήμων κλειστά και αύριο 10/01/2017 παραμένουν τα Σχολεία των δήμων Λάρισας, Φαρσάλων, Ελασσόνας και Αγιάς.

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες