Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Πέμπτη, Οκτώβριος 28, 2021
Text Size

Καλώς ήρθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σχολείου μας, στην οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του σχολείου μας πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), όπως ανακοινώσεις του Συλλόγου Διδασκόντων ή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, άρθρα μαθητών ή εκπαιδευτικών, μαθητικές και διδακτικές δραστηριότητες και γενικότερα εκπαιδευτικά νέα και άλλα χρήσιμα.

Η σελίδα αναβαθμίστηκε για να παρέχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών, των γονέων και όλων των φορέων που εμπλέκονται στην εκπαίδευση των παιδιών αλλά και γενικά στα δρόμενα του Σχολείου μας. Στα πλαίσια αυτά ζητούμε από τους γονείς να συμπληρώσουν το έντυπο γονικής συναίνεσης για δημοσίευση φωτογραφιών από εκδηλώσεις, προγράμματα, διαγωνισμούς κ.α. στις οποίες θα εμφανίζονται παιδιά. Αν υπάρξει γενική συγκατάθεση οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να δημοσιευτούν χωρίς επεξεργασία αν όχι τότε θα υπόκεινται σε επεξεργασία ή δεν θα δημοσιεύονται. Σε κάθε περίπτωση η διεύθυνση και ο διαχειριστής της σελίδας δεσμεύονται ρητά ότι δεν θα δημοσιεύσουν προσωπικά δεδομένα των παιδιών όπως ονόματα, επιδόσεις διευθύνσεις κ.α. όπως ορίζει ο νόμος περι προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο πατώντας στον σύδεσμο από κάτω

Download this file (parents_www.doc) Έντυπο Γονικής συναίνεσης για ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο

Αποκλειστικά και μόνο για τους γονείς ή κηδεμόνες και το προσωπικό του Σχολείου παρέχετε η δυνατότητα εγγραφής που δίνει πρόσβαση σε τυχόν κρυφό περιεχόμενο αλλά και προσωπικές ειδοποιήσεις. Η διεύθυνση και ο διαχειριστής της σελίδας δηλώνουν ρητά ότι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα δηλώσετε δεν θα δοθεί πουθενά και δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο σκοπό πέραν από τους σκοπούς της παρούσας ιστοσελίδας.

Η νέα σελίδα παρέχει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να προσφέρουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους μαθητές τους καθώς επίσης και να επικοινωνούν είτε με φορουμ που μπορούν να δημιουργήσουν είτε με email με τους γονείς ή τους μαθητές τους

Η προσπάθεια για βελτίωση του περιεχομένου αλλά και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας θα συνεχιστεί παράλληλα με το εκπαιδευτικό έργο που έχουμε αναλάβει.

Εύχομαι καλή περιήγηση

Ο διαχειριστή της σελίδας                      

Ηλίας Νάκας                                

 

 

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σχολείου

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες