Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021
Text Size

  «Υπήρχε μια πειθαρχία... μια αρμονία... και γι΄ αυτό μπράβο σας» είπε μεταξύ άλλων ο κ Αλέξης Κωστάλας. "Με καταπλήξατε! Δεν είχα σκοπό να κάνω την απονομή, δεν κάνω ο ίδιος τις απονομές.... Είχατε παιδικό ρεπερτόριο, πειθαρχία, σωστό ηχόχρωμα και ομοιογενή ήχο. Από εδώ πέρασαν εκατοντάδες χορωδίες και μπορώ να πω ότι ήσασταν μια από τις καλύτερες. Βάσω, θέλω να σε συγχαρώ...!", μερικά από τα λόγια του διεθνούς μαέστρου Νίκου Ευθυμιάδη που έκανε την απονομή.


  Οι έπαινοι, από τους δύο κυρίους αλλά και από όλους όσους την άκουσαν ανήκουν στην παιδική χορωδία του Σχολείου μας η οποία την Παρασκευή 13 Απριλίου έλαβε μέρος στη 11η Διεθνή συνάντηση σχολικών χορωδιών Καρδίτσας διεθνούς φεστιβάλ Καρδίτσας 2019, όπου απέσπασε μεγάλη διάκριση και το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και τη χώρα μας σε σπουδαία, Μουσικο-Χορωδιακά Φεστιβάλ και Διαγωνισμούς του εξωτερικού (ANGRI ΙΤΑΛΙΑΣ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ ΣΕΡΒΙΑΣ ή CAMPUS ESTIVO MUSICALE του SALERNO ΙΤΑΛΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 27 Ιουλίου 2019).


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο


 Πολλοί ήταν αυτοί που με δημοσιεύματά τους στον τύπο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγχάρηκαν την χορωδία. Ανάμεσα στους και ο Δήμαρχος Τεμπών κ Κώστας Κολλάτος και ο ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για τα καλά τους λόγια.

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σχολείου

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες