Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τρίτη, Οκτώβριος 19, 2021
Text Size

  201906011632411380 1200x898Σε διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή- παρουσία γονέων- οι μαθητές της Στ’ τάξης του δημ.σχολ. Συκουρίου, είχαν τη ευκαιρία να δουν και να... αγγίξουν ένα κομμάτι της ιστορίας μας, μιας και τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της αττικής γης.

Διαβάστε περισσότερα: «Αγγίζοντας» την… ιστορία

Κατηγορία: Διδακτικές επισκέψεις 2018-2019

  elati3Οι μαθητές/ριες των Α’ και Β’ Τάξεων με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς Αρίδα Σοφία, Ταμπούρα Ευαγγελία και Κώτσια Νικολέτα επισκέφτηκαν την Τετάρτη 13-3-2019 το Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής στην Ελάτεια. Ταξίδεψαν στο παρελθόν έχοντας ως κυβερνήτες τον κύριο και την κυρία Συρμακέζη. Περιηγήθηκαν στον χώρο του Μουσείου και βίωσαν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων του χωριού όπως αυτός αναπαρίσταται μέσα από τα εκθέματά του, τα οποία αν και στέκουν βουβά στο παρόν αποτελούν ανεκτίμητης αξίας μαρτυρίες της τοπικής Ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη τως Α΄ και Β΄ τάξης...

Κατηγορία: Διδακτικές επισκέψεις 2018-2019

Οι μαθητές/ριες των Α' και Β' τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου επισκέφτηκαν το εργοστάσιο «Μέλισσα» την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επιμορφωτικών δράσεων με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς Αρίδα Σοφία, Ταμπούρα Ευαγγελή, Νικολέτα Κώτσια, Τσιβρανίδου Σοφία και Παπανδρέου Αγαθή. Η επιμορφωτική αυτή δράση περιελάμβανε ενημέρωση όσον αφορά στον τρόπο παραγωγής των ζυμαρικών και περιήγηση στους χώρους του εργοστασίου ως μονάδας παραγωγής τροφίμων.

Κατηγορία: Διδακτικές επισκέψεις 2018-2019

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες