Στα πλαίσια του μαθήματος της μουσικής και των καλλιτεχνικών και με την καθοδήγηση της κ Βασιλικής Κουγιάννη, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε δημοτικού του Σχολείου μας ετοίμασαν την οπερέτα "Η Μαγική φλογέρα"
 

   Η οπερέτα μας μεταφέρει σε μια πλούσια πόλη το Χάμελιν που όμως οι κάτοικοί της είναι φιλοχρήματοι και εγωιστές. Όταν έρχεται ο χειμώνας, το Χάμελιν γεμίζει από χιλιάδες ποντίκια που τρώνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Κι εκεί που όλοι έχουν απελπιστεί, εμφανίζεται ένας άνδρας, ντυμένος με πολύχρωμα ρούχα και κρατώντας μόνο μια φλογέρα στα χέρια του. Υπόσχεται να διώξει τα ποντίκια, αρκεί οι κάτοικοι να δώσουν τρόφιμα και ρούχα στους γύρω χωρικούς. Ο αυλητής πράγματι απομακρύνει τα ποντίκια από την πόλη. Οι κάτοικοι όμως δε θα τηρήσουν τη συμφωνία τους. Τότε ο παράξενος άνδρας θα δώσει στους κατοίκους ένα μάθημα που θα το θυμούνται για πάντα...

  Ελάτε να δείτε τη συνέχεια την Τρίτη 12/06/2018 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
  Η διασκευή έγινε από την Βασιλική Κουγιάνη και υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι Η βασιλική Κουγιάννη, η Κατερίνα Δαούλα και ο Ηλίας Νάκας. Τα σκηνικά είναι της Βασιλικής Κουγιάννη.
Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του Σχολείου κ Δήμητρα Τσουρέλη για την βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση, τον κ Αναστάσιο Τζιούρα για το στήσιμο των σκηνικών και όλους τους συναδέρφους του Σχολείου που στάθηκαν δίπλα μας αρωγοί!

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκληση από εδώ   μεγάλο μέγεθος   μικρό μέγεθος

Κατηγορία: Δημιουργίες παιδιών 2017-2018