Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021
Text Size

  IMG 20171130 101243Επίσκεψη στο μουσείο φυσικής Ιστορίας Μετεώρων πραγματοποίησε η Ε τάξη με εκπαιδευτικούς την κ Κατερίνα Δαούλα και τον κ Ηλία Νάκα και συνοδό την κ Πόπη Γαζέτα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου όπου συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα στα πλαίσια της περιβαντολογικής εκπαίδευσης. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα θηλαστικά της Ελλάδας και της Ευρώπης και να ενημερωθούν για την προστασία των οικοσυστημάτων άγριας ζωής και των ζώων υπό εξαφάνιση.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την μία πλούσια συλλογή από σπάνια ενδημικά και αποδημητικά πτηνά από όλο τον κόσμο και να ενημερωθούν για αυτά. Τέλος μέσα από την πλούσια συλλογή γλυπτών μανιταριών σε προσομοίωση του φυσικού τους χώρου, τα παιδιά γνώρισαν τα μανιτάρια και την πλούσια ποικιλία τους σε σχήματα και χρώματα. Ενημερώθηκαν για τη καλλιέργεια και τη βρώση τους καθώς επίσης για την πλούσια ευδοκιμία στον τόπο μας. Χορηγός του προγράμματος ήταν η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος η οποία μοίρασε στα παιδιά μια σακούλα με προϊόντα της.

Κατηγορία: Διδακτικές επισκέψεις 2017-2018

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες