Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021
Text Size

  P6230226Με πρωτότυπες δράσεις ,παιχνίδια ,ευχάριστα, απρόοπτα και προπαντός μουσικά ,αποχαιρέτησαν μια ακόμη σχολική χρονιά, μαθητές ,εκπαιδευτικοί και οι γονείς του δημοτικού σχολείου Συκουρίου.
Με σφραγισμένες ανεξίτηλα τις σχολικές στιγμές που πέρασαν όλη τη χρονιά, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με την απογευματινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της σχολικής κοινότητας, η οποία έλαβε μέρος στην αυλή του σχολείου, με πλήθος κόσμου να γελά και να διασκεδάζει ,κλείνοντας έτσι τον κύκλο των σχολικών εκδηλώσεων.


  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι σχολικοί σύμβουλοι κ.κ Αν . Δαραράς και Δημ. Καραδήμος ,ο αντιδήμαρχος κος Αργυρίου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
  Η βραδιά έκλεισε με την παράδοση αποχαιρετιστήριων αναμνηστικών δώρων στους μαθητες της στ’ τάξης καθώς και των δασκάλων τους , από το σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων, όπως και με την κλήρωση δώρων σε 2 μαθητές κάθε τάξης , δίνοντας όλοι μαζί -χορευτικά- ραντεβού για τη νέα σχολική χρονιά.

Κατηγορία: Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις 2017-2018

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες