Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021
Text Size

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι, ενόψει της έναρξης των δια ζώσης μαθημάτων τη Δευτέρα 10-05-2021 σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις οι μαθητές/τριες υποχρεωτικά τη Δευτέρα θα προσέλθουν στο σχολείο με βεβαίωση(σχολική κάρτα), είτε τυπωμένη, μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/, είτε χειρόγραφη (μπορείτε να την αντιγράψετε από την πλατφόρμα), ότι έκαναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο(self test) για Covid-19 με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου(self test) γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), του προσωρινού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (ΠΑΜΚΑ) ή του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Από τη Δευτέρα 10/5 θα μπορεί να γίνεται η παραλαβή για το 2ο τεστ της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο/Η μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης διδακτικής ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τη Διευθύντρια, Υποδιευθύντρια.

Για την 1η εβδομάδα (10/5–14/5) οι μαθητές/τριες την Τετάρτη 12/5 το βράδυ θα πρέπει να κάνουν το 2ο τεστ και θα εκδώσουν τη νέα κάρτα στην οποία θα αναφέρεται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Είναι προφανές ότι μαθητής/τρια με θετικό test ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ στο σχολείο, ο γονέας ενημερώνει άμεσα το σχολείο, και ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ.

Μαθητές/τριες που δεν θα προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση (σχολική κάρτα) εκ του νόμου δεν θα γίνουν δεκτοί στα μαθήματα.

Παρακαλούμε πολύ για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες η διαδικασία αυτή να γίνει σεβαστή από όλους μας.

Μπορείτε να ανοίξετε και να εκτυπώσετε το Συνημμένο («Σχολική κάρτα covid-19» )

covid19-school-card-print 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το χρήσιμο επίσημο βίντεο επίδειξης του ΕΟΔΥ

https://video.link/w/b7Trc

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες