Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Πέμπτη, Οκτώβριος 28, 2021
Text Size

  DSC 0010Σε δύο ξεχωριστές παρουσιάσεις, μια στις 14-03-2017 για τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και μία στις 17-03-2017 για τους γονείς, η κοινωνιολόγος-συγγραφέας κ Τριπολίτου Διονυσία παρουσίασε το πρόγραμμα «Κοινωνική, σχολική επιθετικότητα και διαδικτυακά παιχνίδια Ο σκοπός αυτών των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών και γονιών για τα θετικά αλλά και αρνητικά αποτελέσματα από την δραστηριότητα των παιδιών με τα σύγχρονα διαδικτυακά παιχνίδια και οι επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσιάσεις της κ...

Κατηγορία: Μας επισκέφτηκαν το 2016-2017

  P1140400«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ» λέει ο λαός για να δείξει ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε κάτι, όταν αυτό δεν μπορεί να μας προσεγγίσει. Και αυτό ακριβώς έγινε στο Σχολείο μας τη Δευτέρα 6/02/2017.

Διαβάστε περισσότερα: Και το σύμπαν... ήρθε στο...

Κατηγορία: Μας επισκέφτηκαν το 2016-2017

  DSC 0042 1Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου διαδραστικη ομιλία για τους γονείς από την Κοινωνιολόγο κ Τριπολύτου Διονυσία, με θέμα «ξετυλίγοντας το κουβάρι της επικοινωνίας». Η κοινωνιολόγος ανέλυσε θέματα που αφορούν την επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά αλλά και γενικός μέσα στην οικογένεια και την επιρροή της στα παιδιά κάτι που συχνά το υποτιμούμε.

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία της κ Τριπολίτου...

Κατηγορία: Μας επισκέφτηκαν το 2016-2017

DSC 0008Την  Παρασκευή 02/12/16 μαθητές/ριες της Μουσικής Σχολής Δήμου Τεμπών παρουσία του Μαέστρου της Φιλαρμονικής κ. Κ. Ζωιτού επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου και έκαναν επίδειξη μουσικών οργάνων στο πλαίσιο παρουσίασης του προγράμματος της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη της Μουσικής Σχολής...

Κατηγορία: Μας επισκέφτηκαν το 2016-2017

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες