Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Τρίτη, Οκτώβριος 19, 2021
Text Size

foto10Στις 5 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ’ τάξης του Δημ. Σχ. Συκουρίου στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Λάρισας που λειτουργεί στην περιοχή του Αλκαζάρ. 

Με αφορμή το μάθημα της Γλώσσας και στο πλαίσιο της Ευέλικτης ζώνης οι μικροί μαθητές των δύο τμημάτων της Δ’ τάξης με τη συνοδεία των δασκάλων τους κ. Αντώνη Λουκανίκα και Αχιλλέα Παπακώστα περιηγήθηκαν με μεγάλη διάθεση στο χώρο, ανακάλυψαν τον Κ.Ο.Κ. και τα σήματα πάντα με τη βοήθεια των υπευθύνων του πάρκου.

Επίσης ενημερώθηκαν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σαν πεζοί και οδηγοί και τελικά οδηγώντας τα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, γνώρισαν ενθουσιασμένοι με βιωματικό τρόπο την εμπειρία της σωστής οδήγησης.

Με το τέλος της επίσκεψης οι μαθητές που συμμετείχαν καθώς και οι εκπαιδευτικοί απέδωσαν τη θετικότερη κριτική τους για τη λειτουργία του πάρκου.

Σίγουρα οι γνώσεις που απέκτησαν οι μαθητές, ως πεζοί και μελλοντικοί οδηγοί θα αποτελέσουν εφόδιο για ένα μέλλον με σωστότερη οδηγική παιδεία.

Κατηγορία: Διδακτικές επισκέψεις 2016-2017

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες