Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο pen
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Κ.Καβάφης

Πέμπτη, Οκτώβριος 21, 2021
Text Size

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής & το Κέντρο Πληροφορικής & νέων Τεχνολογιών Λάρισας προτρέπουν όλους τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε κάποιον από τους 2 μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργανώνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου από  το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και έχουν ως θέμα:  1. "Θετικό/Δημιουργικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο" & 2. "Αρχαία Ελλάδα και Διαδίκτυο".

Κατηγορία: Μας ενδιαφέρουν

  Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18/12/2017 δεν θα γίνουν τα μαθήματα για τους μαθητές των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ επειδή οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σ΄ αυτές τις τάξεις θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα από τον Σχολικό σύμβουλο για το νέο πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών.

 

Η Δ/ντρια του Σχολείου

 christmas treechristmas treechristmas treechristmas treechristmas tree

Αγαπητοί γονείς,

  σας προσκαλούμε

  • Στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μαθητών/ριών της Β’ Τάξης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας. (Μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε τη πρόσκληση από εδώ)
  • Στην ομιλία του κ. Δ. Λιόβα, εκπαιδευτικό Πληροφορικής και υπεύθυνο του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Λάρισας , την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 με θέμα «Ασφάλεια στο διαδίκτυο : Κίνδυνοι και τρόποι αντιμετώπισης».

  Μετά το τέλος της ομιλίας και ώρα 13.15 θα δοθεί η βαθμολογία) του Α' τριμήνου του σχολικού έτους 2017-2018 για τους μαθητές των Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων, και θα γίνει προφορική ενημέρωσή για τους μαθητές των Α' και Β' τάξεων.

Δε θα δοθούν βαθμοί πριν τις 13:15

Tις ημέρες : Tεταρτη 20/12/2017, Πέμπτη 21/12/2017 και Παρασκευή 22/12/2017 τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

 

             Ο Σύλλογος Διδασκόντων                         Η Διεύθυνση του Σχολείου

 

  Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 το πρωί, όταν είδαν τους 2 Η/Υ που υπήρχαν στο χώρο του συλλόγου διδασκόντων να έχουν κάνει φτερά.

Έπειτα από τη άμεση ειδοποίηση των αστυνομικών αρχών καθώς ,του τοπικού αντιδ/ρχου Κ.Νταφούλη και προέδρου του Συκουρίου Γ. Καλότυχου από τη διεύθυνση του σχολείου και μετά από έλεγχο σε όλους τους χώρους του σχολείου εντοπίστηκε η κλοπή ακόμη ενός Η/Υ από αίθουσα του πάνω ορόφου.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΓΟΝΕΩΝ   &   ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2019

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:              Νικος Ζέβλας    τηλ 6984673540

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:       Ζίας Αντώνης    τηλ 6936672153

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          Μπέλτσιου Χρύσα  τηλ  6934390546

ΤΑΜΙΑΣ:                     Πράπας Κωνσταντίνος  τηλ  6937411290

ΜΕΛΗ:                      Κατσιφού Ειρήνη τηλ  6973320808 

                                      Ντίνα Θεοδώρα τηλ 6972926373

                                      Πράπα Άννα τηλ 6945647574

 

                                                                    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Χριστουγενιάτικο δέντροΧριστουγενιάτικο δέντροΧριστουγενιάτικο δέντροΧριστουγενιάτικο δέντροΧριστουγενιάτικο δέντροΧριστουγενιάτικο δέντροΟι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία το νέο έτος

Καλώς ήρθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σχολείου μας, στην οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του σχολείου μας πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), όπως ανακοινώσεις του Συλλόγου Διδασκόντων ή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, άρθρα μαθητών ή εκπαιδευτικών, μαθητικές και διδακτικές δραστηριότητες και γενικότερα εκπαιδευτικά νέα και άλλα χρήσιμα.

Η ώρα είναι

Σύνδεση

Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Η εγγραφές επιτρέπονται μόνο σε γονείς/κηδεμόνες και στο προσωπικό του Σχολείου.

Μετρητής επισκεπτών
Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες